jelentkezz te is!

2020.12.20. 20:02

Íme az első három lány, aki bejutott a Tündérszépek első fordulójába

Három Komárom-Esztergom megyei lány már megkapta a lehetőséget, hogy valóra váltsa álmait a Tündérszépek versenyén. Csatlakozz hozzájuk te is!

Sz. A.

Három Komárom-Esztergom megyei lány már megkapta a lehetőséget, hogy valóra váltsa álmait a Tündérszépek versenyén. Csatlakozz hozzájuk te is!

Forrás: Kemma.hu

Tízmillió forint összdíjazás, egyéves autóhasználat és modellszerződés, tévés show-műsor, új lehetőségek, országos ismertség, élmények, dicsőség – ez mind-mind a Tündérszépekre vár, nem csoda, hogy már egyre gyűlnek a jelentkezések az első, megyei fordulóra. Nem akármilyen segítőjük lesz a Tündérszépek versenyzőinek: az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna házigazda-mentor mellé a 2021-es versenyen csatlakozott a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, és a 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is.

Ne habozzatok hát, jelentkezzetek a tunderszepek.hu-n akár saját portfólióval, akár fotózást kérve, és biztosítsátok be a helyeteket az első, megyei fordulóban, csatlakozzatok a már kiválasztott szépségekhez! Lássuk is, kik ők!

A 23 éves Lombos Renáta Tatabányáról jelentkezett, és kérte, hogy a portfólióját is készítsük el:

Lombos Renáta

A 18 éves Kosztolányi Kitti Esztergomból nevezett, szintén kérve a profi fotózást:

Kosztolányi Kitti

Szintén Esztergomból, de saját fotókkal nevezett és jutott be a 24 éves Pál Viktória az első fordulóba:

Pál Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!