Tündérszépek 2022

2022.05.05. 06:36

Döntő fordulóhoz érkezett a szépségverseny: kiderül, ki lesz az ország kedvenc Tündérszépe

A március elseje óta tartó Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünk új szakaszába lépett. Az olvasókon van a sor, hogy megszavazzák az ország közönségdíjasát.

W. Zs.

Sátori Roxána, Komárom-Esztergom megye országos döntős Tündérszépe

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Csütörtökön elrajtol a Tündérszépek 2022-es évadának utolsó, döntő fordulója, amelyben az országszerte csaknem 800 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt. Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a 24 Óra és a Kemma.hu címlapján, de már az első naptól, tehát május 5-től május 26.-án éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Az országos online közönségszavazáson a legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2022 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki szeptember 8-án. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket természetesen ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Komárom-Esztergom megyét Sátori Roxána képviseli, aki a döntő kapcsán elárulta, hogy úgy érzi, másfél év kemény munkája tükröződik a stábunk készítette fotókon. 

Sátori Roxi képviseli megyénket az országos döntőben Tündérszépek
Sátori Roxi képviseli megyénket az országos döntőben
Forrás: Novotni Ákos / 24 Óra


– Életmódváltásba kezdtem 2020 közepén. Hetente kétszer járok személyi edzőhöz. Figyelek a napi folyadékfogyasztásomra és a táplálkozásomra – nyilatkozta a szárligeti szépség, aki a mai napig igyekszik mellőzni a szénhidrátot, cukrot pedig csak gyümölcs formájában fogyaszt. 

Nagyon szeretném megkoronázni az elmúlt hónapok eredményét, de semmi esetre sem becsülöm alá döntős társaimat. Számítok arra, hogy a huszonnyolc életévemmel a mezőny rangidőse leszek. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megyénket méltón képviseljem majd az országos döntőben. 

– tette hozzá Roxi. 

Fotósunk, Novotni Ákos és Sátori Roxána a Pálma Rendezvényházban, ahol a megyei versenyzők portfóliói készültek
Fotósunk, Novotni Ákos és Sátori Roxána a Pálma Rendezvényházban, ahol a megyei versenyzők portfóliói készültek
Forrás: Kemma.hu

A szerdai napon egyébként az is kiderült, hogy huszonkettedik versenyzőként Pozsgai Florentina csatlakozhat a közönségszavazatok alapján a legszebbek mezőnyéhez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!