Tűnj ki a tömegből!

2022.03.20. 14:14

Két napod maradt, hogy Tündérszépként ragyogj 2022-ben!

Villámgyorsan közeledik a Tündérszépek jelentkezési időszakának vége. Jelentkezz még most, hogy egy lépéssel közelebb kerülhess az értékes nyereményekhez, a dicsőséghez!

Kemma.hu

Szabó Orsi győzelmének őszintén örültek a döntős társai

Fotó: B. B.

Már csak március 22-ig lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre, ahol mindenkire

  • profi fotók, ajándék portfólió, ha fotózást kér a jelentkező
  • a felfedezés lehetősége, dicsőség, élmények
  • címlapmegjelenések

várnak, míg azokra, akik bejutnak az országos döntőbe,

  • felkészítő tábor kapcsolatépítési lehetőségekkel
  • egzotikus, két személyre szóló nyaralás
  • országos ismertség
  • bepillantás a média és a szépségipar világába
  • no és három gyönyörű és profi mentor: lányok felkészülését háziasszony-mentorként a 2013-as Miss Universe Hungary, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő segíti, két társa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter.

Az első fordulóban régiónk, Komárom-Esztergom, Vas és Győr-Moson-Sopron megye versenyzői mutatkoznak be, ami egyben azt is jelenti, hogy a kiválasztottak, ha itt jól teljesítenek, automatikusan az országos döntőbe kerülnek, míg a közönségkedvenc egy újabb szavazási fordulóban szerezheti meg a helyét a fináléban. Megyénként egy-egy hölgy biztosan bekerül a döntőbe. Hogy az te leszel-e, csak rajtad áll! Addig is nézd meg eddigi versenyzőinket videónkban, és az összes versenyfotójukat IDE kattintva!

Ha valamikor, akkor most nem érdemes habozni, hiszen két nap maradt a nevezésre, és már javában készülünk a következő fotózásra. Aki most lemarad, az biztos kimarad a Tündérszépekből, ami több is, min szépségverseny: élmény, kaland, lehetőség, ahol a versenyzők a legfontosabbak!

Nagyon fontos tudni, hogy saját portfólióval is lehet jelentkezni, akinek tehát van már magáról az elmúlt évben készült nívós képsorozata, az azzal is nevezhet.  De természetesen kérhető ingyenes portfóliófotózás is. Novotni Ákos a 24 Óra és a Kemma.hu fotóriportere, divatfotós a tatai PÁlma Rendezvényházban készíti el a fotókat a hölgyekről, de kemmás segítője is támogatja, segíti a lányokat a legelőnyösebb póz, a tökéletes mozdulat vagy testtartás elérésében. 

TikTok-videónkban azt is megnézhetitek, milyen jó hangulatban telnek a fotózások: 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!