Tündérszépek

2022.02.05. 11:27

Felfedezték az igéző tekintetű esztergomi lányt, akinek a szíve is aranyból van

A Tündérszépek 2021 megyei győztese sokat kapott a tavalyi versenytől. Gyurik Renáta minden hölgyet a jelentkezésre buzdít.

W. Zs.

Forrás: Beküldött

Gyurik Renáta, a Tündérszépek 2021-es Komárom-Esztergom megyei döntősének kiskora óta jelen van az életében a mozgás, több mint 15 sportágat kipróbált már és még többet szeretne. Imádja az állatokat, és szeret segíteni másokon, a barátaival adománygyűjtést is szervezett. Elmondta, hogy környezete biztatására jelentkezett élete első szépségver­senyére, amelyen aztán a döntőig jutott. 

Az idén újabb hölgy léphet a nyomdokaiba, hiszen már lehet jelentkezni 2022-es versenyünkre, ahol fantasztikus nyeremények és élmények, lehetőségek várják a lányokat. Halogatni nem érdemes a nevezést, hiszen csak 30 hölgy juthat be a megyei fordulóba!

Tapasztalatok és jó tanácsok

– Két dolog motivált: a tanulás és a tapasztalatgyűjtés – árulta el portálunk kérdésére Renáta, aki felsorolt néhány jó tanácsot is. Annak ellenére, hogy az esztergomi szépség az idén nem jelentkezik, szívesen megosztotta velünk tapasztalatait a Tündérszépek versenyről. 

Biztatom azokat, akik még gondolkoznak, mert senki nem veszít vele semmit. Számtalan szép pillanat született, az első perctől az utolsóig 

– mondta portálunknak Renáta, hozzátéve, a Tündérszépek versenynek köszönhetően sok embert ismerhetett meg és sokan megismerték őt is.

Barátokat is szerzett a versenyen

 – Nagyon sok kedves és bájos lány volt a döntőben. Őszintén szólva, picit tartottam attól, mennyire lesz könnyű beilleszkedni közéjük. Szerencsére nem volt rivalizálás, sőt hét lánnyal azóta is tartom a kapcsolatot. Majdnem minden nap beszélünk telefonon. Boldog vagyok, mert nem is gondoltam volna, hogy barátság is születhet egy szépségversenyen – árulta el Renáta a táborban szerzett tapasztalatait. 

Hozzátette, Rippel Ferin és Harsányi Levin túl számos influenszert megismert, sőt önbizalma is egyre nőtt a fotózásoknak köszönhetően. 

Felfelé ível karrierje

– A 2021-es verseny óta többen megkerestek fotózás miatt – hangzik a sejtelmes válasz a kérdésre, miszerint ugródeszkát jelentett-e a Tündérszépek megyei győzelme. Annyi biztos, hogy Renáta karrierje szépen ível felfelé a szépségiparban, aki egyébként kozmetikus Budapesten, és elkezdte a jógaoktató képzést. Kérdezhetnénk, mi az összefüggés a kettő között, mire Renáta megadja az egyszerű választ: a külcsín mellett a belbecs is ugyanolyan fontos. Vagyis nemcsak a testi, hanem a mentális szépségre is odafigyel a tavalyi Tündérszépek győztese. 

Tehát ha eddig csak álmodozott valaki arról, hogy megmutassa a szépségét a világnak, továbbá szeretné megyénket képviselni a fináléban, ha szeretne betörni a média világába vagy a szépségiparba, akkor ne habozzon, itt a nagy lehetőség, nevezzen mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatosan tart.

Jelentkezz még ma!

A verseny most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül a legszebb 22 lány az országos döntőig jut el. A Komárom-Esztergom megyei fordulóba maximum 30 lány kerülhet be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Ha van saját portfóliód, azzal is jelentkezhetsz! Ha nincs, ne aggódj, profi fotóssal készítjük el neked első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezheted.

A megyei fordulóból 4 lány (3 a zsűri döntése nyomán, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan egyenesen az országos döntőbe vezet az út.

@kemma_hu A nőknek a boldogság a költészetük, ahogy a szép ruha a díszük. (Balzac) #tündérszépek2022 #tündérszépek #szépség #foryou #foryoupage #kemma_hu ♬ Little Me - Little Mix

A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok… Mire vársz még? Valósítsd meg az álmaid a Tündérszépekkel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!