Tündérszépek

2022.02.20. 11:28

Bombatest 3+1 lépésben: a gyönyörű komáromi fitneszmodell elárulta a titkot

Csapó Dorina komáromi fitneszmodell profi, ha a megjelenésről van szó. A bombaforma titkát most a Tündérszépek versenyzőivel is megosztotta, amellyel tuti siker a tökéletes fotóhoz.

Kemma.hu

Forrás: beküldött

Még nem jelentkeztél a Tündérszépekre? Vagy már jelentkeztél, de nem tudod, hogy készülj fel az első fotózásra? Ezekkel a tippekkel, amiket Csapó Dorina komáromi fitneszmodelltől kaptunk, te is formába hozhatod magad. 

Első lépés

Aki eldönti, hogy elindul a versenyen, jó ha tudja: a felkészülést már hetekkel a fotózás előtt érdemes elkezdeni. Csapó Dorina, fitneszedző, sportmodell szerint ez a helyes test-, kéz-, és fejtartás begyakorlásával kezdődik. Dorina elárulta: neki is sok időbe telt, mire kialakította a maga számára jó pozíciókat, de megéri a fáradságos munka. Természetesen akkor is érdemes gyakorolni, ha már csak pár nap van a fotózásig.

– Az első néhány alkalommal mindig tükör előtt gyakorlunk, mer így automatikusan korrigáljuk a rossz mozdulatokat. Ha ez beállt, akkor jöhet a „vakon” gyakorlás, amelyet akár telefonnal fotózhatunk, így javítva az esetleges „hibákat”. Fontos ezt begyakorolni, hogy stresszhelyzetben, mint amilyen egy fotózás is, automatikusan működjön.

Második lépés

Nagy jelentősége van a fotózás előtti pár napban annak, hogy a versenyző milyen ételeket, italokat fogyaszt. Érdemes elhagyni az egyszerű szénhidrátokat tartalmazó ételeket, mint például a lisztben, cukorban gazdag péksüteményeket, cukros, édesítőszeres italokat.

– Az ilyen élelmiszerek vizet tárolnak a szervezetben, amelytől az izom megjelenése megváltozik, a definiáltsága csökken. Persze alkatfüggő, kinek milyen mértékben „vizesedik” a teste. Ezekben a napokban érdemes átállni a cukor-, és édesítőszermentes italokra, amelyekből fogyasszon minél többet a versenyző. Illetve akár be lehet vetni olyan természetes vízhajtókat is, mint a csalán vagy a petrezselyem – árulta el Dorina.

− Persze nem az élversenyzők szálkásított teste a cél, csak egy szép, a fotón is jól mutató izomtónust lehet ezzel produkálni −tette hozzá fitneszedző.

Harmadik lépés

Az izomzat mellett a bőrt is formába lehet hozni a fotózás napjára. Dorina titka egyszerű: a fotózás előtti nap egy teljes testes radírozással majd hidratálással lehet javítani a bőr állagán, hogy másnapra a tónusa és megjelenése élettel telibb legyen.

Negyedik lépés – a fotózás napja

A fotózás napjára szintén egy jó tanács a sport világából: a fitneszversenyzőknél bevett szokás, hogy a verseny napján sem hagyják pihenni az izmokat, Egy gumiszalaggal egyszerű mozdulatokkal, karhajlításokkal, guggolásokkal átmozgathatjuk az izomzatot, így ilyenkor a kívánt izomtónus is rögtön megvan.

Miért jelentkezz a Tündérszépek versenyre? Soroljuk!

Legyen 2022 a te éved! Ha folyton a szépséged dicsérik, szívesen mosolyognál a címlapokon, a tévében, a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre! Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd! Kövesd Facebook- és Instaoldalunkat, valamint TikTok-csatornánkat, ugyanis extra tartalmakkal jelentkezünk a fotózásokról!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!