Hallgassa élőben!

Tündérszépek – 2022 Nevezz most!

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Farkas Réka
19, Veszprém

Jelenleg a zirci III. Béla Gimnázium végzős diákja vagyok nyelvi előkészítő szakon. Tanulmányaimat Győrben a Széchenyi István Egyetemen szeretném folytatni sport és rekreáció szakon. Szeretek rajzolni korábban öt évig röplabdáztam versenyszerűen, emellett úszó és atlétika versenyeken is részt vettem. Nyitott és barátságos lány vagyok, szeretek új embereket megismerni. Szabadidőmet párommal és a barátaimmal töltöm. A versenyre azért jelentkeztem, mert mindig is érdekelt a fotózás és a média világa, és így még az önbizalmam is növelhetem.

A 156 cm magas Réka az Oroszlán jegyében született. Szereti a bolognai spagettit, legszívesebben zöld teát iszik. Legszívesebben pop és retró zenéket hallgat, kedvenc parfüme az Avon Attraction for Her.

Tündérszépek – 2021 döntősök