everyday life

2019.11.25. 14:02

Végre itt a Coldplay nyolcadik stúdiólemeze

A zenekar új lemezének borítóját egy 1919-es fotó inspirálta.

(FILES) In this file photo taken on September 22, 2017, Chris Martin of music group Coldplay performs onstage during the 2017 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. - Coldplay frontman Chris Martin said on November 21, 2019, the band had shelved plans to go on tour to promote their latest album over concerns about the environmental impact of concerts. (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)

Forrás: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Fotó: AFP

Dupla lemez, 53 percnyi ikonikus Coldplay stílus: megjelent a zenekar nyolcadik stúdióalbuma, az “Everyday Life”.

Chris Martin zenekara különleges, multikulti lemezt adott ki, amelyről több dal máris teljesen elvarázsolta a rajongókat. Az elsőként bemutatott „Orphans” című dal klipje máris több, mint 40 millió megtekintésnél jár.

A közönség hamar megszerette az ”Arabesque” című szerzeményt is, milliók könnyezték végig a „Daddy” című dal animációs klipjét, és a lemez címadó dala, az “Everyday Life” is nagyot ment a zenemegosztókon.

 

A dupla albumot két részre osztotta a zenekar, a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a “Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

A november 22-én boltokba került Everyday Life azért is különleges kiadvány, mert a borítót a Coldplay gitárosának, Jonny Bucklandnak nagyapja, és az ő zenekarának egy 1919-es fotója inspirálta.

A brit együttesnek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Spotify-on több mint 1 milliárd streamet generáló The Chainsmokers-el közös „Something Just Like This”, vagy a nagysikerű „Paradise” című daluk, ami a YouTube-on több, mint 1 milliárd megtekintésnél jár.

Borítókép: a Coldplay koncertje 2017-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!