Nanushka

2018.10.28. 10:32

Uma Thurman is felvette a magyar világmárka ruháját (videó)

Már a Kill Bill sztárja, Uma Thurman is viselte az egész világon ismert Nanushka ruháját. A siker mögött egy tehetséges, fiatal divattervező, Sándor Szandra áll, munkájának köszönhetően nemcsak a márka, de hazánk nevét is megismerte a divatvilág.

Budapest, 2009. január 26. Sándor Szandra divattervezõ, a Nanushka márka tervezõ-ügyvezetõje kezében tartja a Jövõ ígérete díjat, amelyet az Ernst And Young Tanácsadó Kft. által felkért független bíráló bizottság döntése alapján adták át 2009. január 25-én a Budapest Marriott Hotelben. MTI Fotó: Földi Imre

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Földi Imre

- A legbüszkébb Uma Thurmanra és Jennifer Lawrence-re vagyok – mondta az Origo hírportálnak adott videóinterjúban a divattervező, akinek ruháit ma már világsztárok hordják.

Sándor Szandra elmondta: bár nagyon sokat dolgozik, de mindig figyel arra, hogy ne csak munkával töltse az idejét. Hozzátette, hogy például bármikor jöhet a gyermekáldás is, amivel kapcsolatban meggyőződése, hogy összeegyeztethető a munkával, hiszen több jó példát látott már erre.

A Nanushka megálmodója szerint naponta meg kell dolgozni a sikerért. Céljuk egy saját külföldi bolthálózat létrehozása: New York-ban, Londonban és Párizsban is szeretnének üzletet nyitni. Sándor Szandra elárulta: hamarosan női kiegészítőkkel – táskákkal, cipőkkel – bővítik a Nanushka-kollekciót, de férfi és gyermekruhák tervezése is a vágyaik között szerepel.

Borítóképünkön Sándor Szandra

MTI Fotó: Földi Imre

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!