tehetségmutató

2019.03.06. 11:27

Újra indul a Nagy-Szín-Pad!

A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, Koszi Janka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

Budapest, 2018. május 11. Péterffy Lili és Kiss Gergõ, az NB zenekar tagjai a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny döntõjében a fõvárosi Akvárium Klubban 2018. május 11-én. Ötödik alkalommal rendezik meg a VOLT Produkció és a Petõfi Rádió tehetségmutató versenyét. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Nagy-Szín-Pad! kizárólag meghívásos alapon működő tehetségMUTATÓ, amelyben olyan előadók és zenekarok vesznek részt, akik klubszinten már jelentős népszerűségre tettek szert. A rendezvénysorozat egyfajta katapultként is szolgálhat azok számára, akik eddigi karrierjük során már bizonyították a nagyszínpad-érettségüket, megalapozták a jövőjüket, csak a nagy áttörés lehetőségére várnak. A Nagy-Szín-Pad! eddigi éveiben olyan előadók és zenekarok szerepeltek, akik ma már arénákat töltenek meg, és a fesztiválok nagyszínpadán, főműsoridőben játszanak,

elég, ha csak a Halott Pénzre, a Margaret Island-re, a Honeybeastre, a Lóci Játszikra, vagy a tavalyi győztes Apey & the Pea-re gondolnunk.

Száznál is több koncertszervezőtől, producertől, újságírótól, zenei szerkesztőtől érkeznek ajánlások azokról a zenekarokról és előadókról, akik önerőből jutottak el teltházas klubkoncertekig, vagy éppen rádióban és YouTube-on népszerű dalokig. Közülük választja ki egy nagy létszámú kör azt a nyolc előadót, akiket meghívnak a versenyre. A résztvevők meghívást kapnak többek között a Szigetre, a VOLTra, a STRANDra, a MOL Nagyon Balaton eseményeire és a Campusra,

a győztes pedig a fesztiválok nagyszínpadán koncertezhet.

A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, Koszi Janka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

„A Nagy-Szín-Pad! elődöntői és döntője teljes koncertekből áll, így akár egy négy plusz egy napos fesztiválnak is tekinthető, amelynek kulisszái mögé a tévénézők is betekintést nyerhetnek” – mondta el Lobenwein Norbert, a rendezvény alapítója, majd hozzátette: a már említett fesztiválfelkérések mellett rengeteg értékes díjjal is gazdagodnak majd a legjobb Nagy-Szín-Pad!-osok.

Ahogy az elmúlt 5 évben, úgy idén is az Akvárium Klub ad otthont a Nagy-Szín-Pad! elődöntőinek és döntőjének is. Az ide látogató zenekedvelők a megváltott jegyeikkel

máris leadhatják a voksaikat kedvenceikre.

A Nagy-Szín-Pad! 2019-es programja alapján az alábbi koncertekre kerül sor az Akváriumban:

05.08. Follow the Flow – KosziJanka

05.09. Nomad – New Level Empire

05.10. Useme – Stolen Beat

05.11. USNK – The Bluebay Foxes

A Nagy-Szín-Pad! 2019 elődöntők május 8-9-10-11-én, a döntő május 16-án látható az M2 esti műsorsávjában 21:05-kor.

Borítókép: Péterffy Lili és Kiss Gergő, az NB zenekar tagjai a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny döntőjében a fővárosi Akvárium Klubban 2018. május 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!