három a magyar igazság

2017.11.19. 19:02

Újra apa lesz Kokó

Kovács „Koko” István válása után másfél évig kereste azt, aki társa lehetne, aztán Kata berobbant az életébe, és minden eddig nem látott sebességre kapcsolt.

A 47 éves olimpiai bajnok bokszoló nem is lehetne boldogabb, már július végén megkérte kedvese kezét, így már tényleg semmi sem hiányzik a boldogságukhoz – írja a lokal.hu.

Kokóék szinte titokban tartották, hogy Kata babát vár, rajtuk kívül csak a szűk család tudta, meg a közeli barátok.

Az olimpiai bajnok nagyon örül, hogy harmadszor is apa lesz, azonban a baba nemét egyelőre nem árulták el.

A sportolónak egyébként már van két fia: a 22 éves Bence és a 18 éves Gergő. Katával egy évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és a mindent elsöprő szerelem még őket is meglepte. Augusztusban így mesélt Koko erről:

– Másfél évvel ezelőtt váltam el, és bár nyitott voltam egy új kapcsolatra, Kata előtt nem volt senki, aki ennyire érdekelt volna. Egyszerűen berobbant az életembe, pár nap után már éreztem, hogy összeillő pár vagyunk, és csak reméltem, hogy ő is így gondolja.

Hozzátette: tisztelem azt a teljesítményt, amire maratoni futóként, sportemberként képes, de ami igazán megfogott benne, az az elképesztő nyitottság, ami áradt belőle, és az, hogy előítéletek nélkül akart engem megismerni. Önmagamért szeret!

Megjegyezte: pillanatok alatt vált ez a kapcsolat szorossá, néha meg is ijedtünk ettől az érzéstől, mert más kapcsolatoknál évek kellenek ilyen összetartozáshoz. Az sem zavar, hogy kilenc évvel fiatalabb nálam, ez egyáltalán nem számít. Ezért sem tartom korainak, hogy nyolc hónap után megkértem a kezét – mondta az M4 Sport műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!