tiltásról szó sincs

2018.04.22. 17:16

Továbbra is játszik Wellhellót a Petőfi Rádió

Bár korábban olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Fluor Tomit száműzte a rádió, ilyesmiről valójában szó sincs.

Sopron, 2017. június 27. Fluor Tomi (Karácson Tamás, b) és Diaz (Csöndör László), a Wellhello együttes tagjai a Petőfi Zenei Díjak átadásán a 25. VOLT Fesztiválon 2017. június 26-án. Az év dala a Wellhello #Sohavégetnemérős című száma lett. MTI Fotó: Nyikos Péter

Sziasztok! Fluor Tomi vagyok, most én vagyok a soros a Petőfi Rádióban! – hangzott el szombaton délután a rádióban a Wellhello dala előtt. Aztán később újra hallottuk a fenti mondatot, és a Wellhello dalát a Zuhanj belém-et a Petőfin. Mi történhetett?

Futótűzként terjedt el ugyanis a hír a hogy Fluor Tomi dalait nem játssza a Petőfi Rádió, mióta az énekes bemondta Soros György nevét a Petőfi TV élő műsorában.

Sokan azt írták, hogy hiába minden, a Wellhello örökre kegyvesztett lett a közmédiában.

Ez azonban nem volt igaz, a közmédia továbbra is játssza a Wellhello dalait, Fluor a közösségi oldalán meg is köszönte a Petőfi Rádiónak, hogy „jófej módon” kezelték a történteket.

Borítókép: Wellhello együttes tagjai a Petőfi Zenei Díjak átadásán a 25. VOLT Fesztiválon 2017. június 26-án. Az év dala a Wellhello #Sohavégetnemérős című száma lett.

MTI Fotó: Nyikos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!