reboot

2017.09.20. 14:07

Tomb Raider – mozgásban a szexi régész

A Warner Brothers gondozásában kerül a mozivásznakra Lara Croft újragondolt története.

A kilencvenes évek ikonikus videojáték-karaktere volt Lara Croft, az okos, csinos, de annál harciasabb lány, akinek „szépségének” csak a technika tudott határt szabni.

A játéksorozat sikerén felbuzdulva Hollywood megpróbálta meglovagolni a történet sikerét, és két filmmel is „megörvendeztette” a közönséget Angelina Jolie főszereplésével, ez a két film azonban az IMDB értékelése alapján maximum a közepes szintet hozta.

Most itt az esély a sorozat hírnevének helyreállítására. Lara Croft történetének újragondolását a videojátéksorozat kezdte 2013-ban, és igen pozitív értékeléseket kapott a szaklapok szerint. Úgy tűnik, az újhullámos Tomb Raider-hangulatot a filmipar sem hagyhatta annyiban: a Warner Bros kiadásában ugyanis 2018-ban érkezik a legújabb Tomb Raider-film, amely egyébként mind hangulatában, mind képi világát tekintve sokban hasonlít a majd a sikeres játékokhoz.

A főszereplőt a Dán lány című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott Alicia Vikander játsza.

A látványos trailer itt meg is tekinthető:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!