Letartóztatták

2017.10.05. 10:21

Steiner Kristóf rosszkor volt rossz helyen

Az egykori műsorvezető pechjére egy hozzá hasonló kinézetű fiú ellen adtak ki körözést, és az izraeli rendőrség azt hitte, elfogták az elkövetőt…

Egy utcán járkáló fiatal Tel-Avivban rátámadt egy autóban ülő nőre, az áldozat pedig az eset után olyan személyleírást adott, ami pontosan illett Kristófra – olvasható a borsonline.hu oldalán.

- Kedden besétáltam a bankomba, hogy pénzt utaljak, mire odajöttek hozzám a rendőrök és közölték, hogy letartóztatnak – idézte fel a történteket a Borsnak Steiner Kristóf, akit rögtön hűvösre is tettek a zsaruk.

Elárulta, hogy nem engedték beszélni a barátjával sem, így nem tudott ügyvédet hívni. Egyedül hallgatták ki és szilárdan meg voltak győződve arról, hogy a kamera által rögzített felvételeken ő látható. Később sem sikerült meggyőznie a hatóságokat, és bár szabadon engedték, jelenleg is eljárás folyik ellene.

Kristóf elmondta, nem használhatja a bankszámláját, bármilyen szabályszegésért 300 000 forintot köteles fizetni, de amint lezárult a nyomozás, perre viszi az ügyet, amíg meg nem térítik az őt ért károkat.

Steiner Kristóf korábbi celebéletét maga mögött hagyva az utóbbi időben gasztrológiai szakértőként nyilvánult meg a médiában. Idén tavasszal, magyarországi látogatásának alkalmával a mindmegette.hu csapata készített vele egy videót:

Borítókép: Steiner Kristóf

wikimedia.org / www.mateczaban.com / Czabán Máté

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!