oscar

2019.12.03. 07:47

Robert De Niro az esélyesek között

A színészt a legjobb férfi főszereplőnek járó szoborért tartják az egyik legesélyesebbnek.

Forrás: Shutterstock

A Variety online kulturális magazin újságírója, Marc Malkin összeszedte a lehetséges esélyeseket, és kiszórt párat, leszűkítendő, hogy kik és mely filmek azok, akikkel és amikkel komolyan kell számolni a közelgő Oscar-díjátadón, mint jelöltek – írja a Híradó.

Legjobb Film kategóriában az 1917, Az ír, a Volt egyszer egy… Hollywood, a Házassági történet, a Kisasszonyok és az Élősködők tűnik befutónak a szakportál szerint.

A Legjobb Rendező címért Martin Scorsese (Az ír), Noah Baumbach (Házassági történet), Greta Gerwig (Kisasszonyok), Bong Joon Ho (Élősködők), Sam Mendes (1917), Lorene Scafaria (Éjszakai pillangók), Quentin Tarantino (Volt egyszer egy… Hollywood) és Terrence Malick (A hidden life) küzd majd.

A Legjobb Színész-szobor a Variety szerint Leonardo DiCapriónál, Robert De Nirónál, Adam Drivernél, Joaquim Phoenixnél és Jonathan Pryce-nál is landolhat.

A női kategória jelöléséért pedig Cynthia Erivo, Awkwafina, Lupita Nyong’o, Saoirse Ronan, Charlize Theron, Alfre Woodard és Renee Zellweger is harcba szállhat – Marc Malkin és a Variety megérzései és információi szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!