nincs ellenvetés

2019.07.21. 12:01

Oltár elé vihetik a királyi család újabb tagját

Alig egy évvel húga esküvője után házasodni készül Beatrix hercegnő? II. Erzsébet egyik kedvenc unokája hamarosan oltár elé állhat szerelmével, az olasz ingatlanfejlesztő Edoardo Mapellivel.

Britain's Princess Beatrice of York arrive to attend the wedding of Britain's Princess Eugenie of York to Jack Brooksbank at St George's Chapel, Windsor Castle, in Windsor, on October 12, 2018. (Photo by Steve Parsons / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Steve Parsons

Akit zavart, hogy Meghan elvált nőként került a családba, ki fog akadni, ha megtudja:

Edoardónak már van egy kisfia egy korábbi kapcsolatából.

Úgy tűnik, az egykor keménykalapos II. Erzsébet szemet hunyt efelett, és nem bánná, ha a férfi hivatalosan is a család tagja lenne.

Nem zavarja, hogy Edoardo egyre több hivatalos eseményen jelenik meg Beatrix oldalán,

és állítólag már a nagy bemutatás is megvolt – írta meg a Bors.

Beatrix húga, azaz II. Erzsébet második fiának, András yorki hercegnek a másik lánya, Eugénia tavaly októberben ment hozzá a tequilakereskedő Jack Brooksbankhoz. Meghan állítólag az esküvő utáni családi lakomán jelentette be, hogy gyermeket vár. Vajon Beatrix lagziján is magára vonja majd a figyelmet Harry herceg neje?

Borítókép: úgy tűnik, Beatrix hercegnő és szerelme közé senki nem állhat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!