nyerő páros?

2017.08.09. 10:23

Neymarral randizgat a popdíva?

A mostanság kívül-belül abszolút top formában lévő énekesnőt nemrég hírbe hozták az olimpiai bajnok labdarúgó Neymarral, akivel egy focimeccsre is ellátogattak kettesben.

Úgy tűnik, hogy minden a legnagyobb rendben van Demi Lovato körül: az énekesnő hamarosan új albummal tér vissza, és tele van tervekkel. Nem volt ez mindig így: az elmúlt években gyakran került padlóra, ugyanis bipoláris zavarral küszködik, amely gyakori és dramatikus hangulatingadozásokkal is jár.

„Megtanultam kezelni őket, és nagyon fontosnak tartom, hogy nyíltan beszéljek erről, mert tudom, világszerte rengetegen járnak hasonló cipőben. Számukra az a tudat, hogy nincsenek egyedül a problémájukkal, megnyugtató, és a jó példák reményt adnak” – mondta, majd hozzátette: semmi baja nincs azzal, ha egy interjúban erről a témáról kérdezik.Ahogyan azonban a BRAVO magazinban olvasható: kikéri magának, hogy „bipolárisként” emlegessék, mert ez a jelző olyan, mint egy rossz előjel, aki meghallja, rögtön előítéletekkel közelít felé.

A korábbi magánáleti gondok után, egyébként úgy tűnik, Demi végre kiválóan érzi magát. „Nem gondoltam volna, hogy lehetek még ennyire jól. Ennyit jelent, ha sokat munkálkodsz a dolgaidon, és megtanulsz vigyázni magadra” – vallotta be.

A mostanság kívül-belül abszolút top formában lévő énekesnőt nemrég hírbe hozták az olimpiai bajnok labdarúgó Neymarral, akivel egy focimeccsre is ellátogattak kettesben. A sztárok nem nyilatkoztak a közös programot illetően, de a rajongók már elkezdtek különféle elméleteket gyártani.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!