rekord

2020.09.30. 11:11

Most már tudjuk, kinek van a legtöbb Eminem-tetoválása a világon

Tíznél nagyobb számban tessék gondolkodni.

US rapper Eminem performs onstage during the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020. (Photo by Mark RALSTON / AFP)

Forrás: Mark RALSTON / AFP

Fotó: AFP

Alapos vizsgálat után bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe az a rajongó, akinek a testét a legtöbb, ugyanarról a zenészről készült portrétetoválás borítja.

Az amerikai zenész skót rajongója 19 éves volt, amikor az első Eminem-képet magára varratta. Nikki Patterson most 35, összesen 52 tetoválása van, közülük 28 ábrázolja Eminemet, beleértve a rekordszámú portrét.

A műkörmös lány 18 évesen, egy mosolygó arcú nappal kezdte tetoválásai hosszú történetét, csak ezután kérte a bőrére idolja arcát.

14 évesen találkoztam a Stan című számával, soha addig ilyet nem hallottam. Megőrjített. Aztán elkezdtem megszeretni a tetoválásokat – mesélte a BBC-nek.

Három éve tetováltatom a portrékat. Imádom őket és mindig több kellett belőlük. Eminem az egyetlen állandó pont az életemben, láttam őt élőben, színpadon is – magyarázta.

A karantén alatt kereste meg a Guinnesst Rekordok Könyvét.

Alapos vizsgálat után meg is állapították, hogy a nő valóban csúcstartó: 15 Eminem-portrét számoltak meg rajta. Azóta készíttetett már egy újabbat is.

A tetoválások, melyeket három különböző művész, egy aberdeeni, egy edinburgh-i és egy chester-i alkotott, a nő karját, lábát és mellkasát borítják.

Borítókép: Eminem a 2020-as Oscar-gálán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!