vitatéma

2017.10.22. 09:50

Megosztja a rajongókat a tinisztár tetovált teste

Justin Bieber az egyik közösségi oldalra töltött fel egy videót, amin teletetovált mellkasa látható.

Canadian singer Justin Bieber performs on stage in Telia Parken Stadium in Copenhagen on October 2, 2016 / AFP PHOTO / Scanpix Denmark AND Scanpix / Jens Astrup / Denmark OUT

Justin Bieber a legvitatottabb énekesek egyike, aki karrierje során hosszú utat járt be, ám mégis újra és újra képes meglepni valamivel a világot. A 23 éves sztárról eddig is lehetett tudni, hogy szereti a tetoválásokat, sőt, időről időre azt is megmutatta, hogyan szaporodnak a különféle minták a testén.

A teljes felsőtestét egészben azonban még nem sűrűn mutatta meg, bármennyire is kérték a rajongói.

Most azonban ez megtört, legutóbb ugyanis az Instagramon tett közzé egy rövid videót, amin tetoválásokkal teljesen beborított mellkasa látható.

A látvány a kommentelőket rendesen megosztotta, van, aki teljesen le van nyűgözve tőle, és arra kérte a többieket, hogy „hagyják abba Justin testének piszkálását”, másoknak viszont – bár alapvetően nem ellenzik a tetoválást – ez már sok.

Ön mit gondol a tetoválásról?

Borítókép: AFP PHOTO / Scanpix Denmark AND Scanpix / Jens Astrup

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!