gyász

2017.11.24. 15:01

Lajcsi zenél majd Stadler József temetésén

Az üzletembertől szombaton vesznek végső búcsút.

Stadler Józsefet szülőfalujában, Akasztón temetik, az elhunyt fia pedig édesapja régi ismerősét, Galambos Lajost kérte fel, hogy a szertartáson trombitáljon – írja a Bors.

„Azt gondolom, hogy zenésznek lenni nem csak egy feladat, hi­vatás is. Nem az első alkalommal fordul elő, hogy temetésen trombitálok. Pont egy ilyen szertar­tá­son ismertem meg anno az akasztói vállalkozót. Egy nagy Dá­ridó műsort rendelt akkor a sta­dionjába. Kérdezte, hogy mi a ked­venc ételem, és csak nekem el­készítette.”

– mondta Lajcsi, aki pár hete találkozott utoljára Stadlerrel, aki arról érdeklődött, hogy tavasszal zenélne-e a sportcsarnokában. Sajnos erre már nem kerülhet sor, de Lajcsi már tudja, mi csendül majd fel a gyászszertartáson.

„Az Il Silenziót játszom. Ez egy olyan kérés, amire nem lehet nemet mondani. A család felajánlotta, hogy szeretne a költségeimhez hozzájárulni, de ezt sértésnek tekinteném.”

- mesélte a lapnak a zenész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!