keserédes

2019.04.11. 13:27

Kórházban fekvő rajongóját lepte meg Taylor Swift

A lány autóbalesetet szenvedett, az énekesnő pedig fel szerette volna dobni egy kicsit a napját.

Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando Jorge, Stefere, Jacquie Aiche, and EF Collection, and an Edie Parker bag arrives at the 2019 iHeartRadio Music Awards held at Microsoft Theater at L.A. Live on March 14, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

Taylor Swift a legtöbb hírességgel ellentétben igen szoros kapcsolatot ápol leglelkesebb rajongóival, évek óta hagyomány nála, hogy egy-egy kiválasztottat meglep valamilyen aprósággal. Miután az énekesnőhöz is eljutott a minap a hír, hogy az egyik fiatal rajongója autóbalesetet szenvedett, azonnal tudta, mivel vidíthatná fel egy kicsit, ezzel is segítve a gyógyulását – írta meg a hirado.hu a Just Jared beszámolója alapján.

A gyönyörű virágcsokor és a kézzel írt üzenet Taylortól telitalálat volt, Lindsay először szóhoz sem jutott a döbbenetről, majd sokáig csak zokogott. A nagy pillanatról a leányzó szülei persze videót is készítettek, ami azóta Lindsay Instagramján gyűjti a kedveléseket.

„Még mindig sokkhatás alatt vagyok.

Nagyon köszönöm Taylor, végtelenül szeretlek. El sem tudod képzelni, hogy ez mennyit jelent nekem, találkozunk a turnédon”

– olvasható a leányzó posztjában. Persze készült néhány kép a levélről is, amiben a következő olvasható:

„Sajnálattal hallottam, hogy baleset ért. Megszakad a szívem, hogy egy ilyen csodás embernek keresztül kell mennie ezen. Remélem ezek a virágok feldobják a napodat.

A nyakmerevítőben is menő leszel, és remélem hamarosan ismét együtt táncolhatunk.

Ölelem a családod, örülök, hogy jól vagy! Szeretettel, Taylor.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!