Itt a vége

2019.03.01. 11:40

Kimondták Hosszú Katinka és Shane Tusup válását

A vagyont elosztották, elérkezett a végső búcsú ideje.

Budapest, 2017. február 21. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó edzõje és férje, Shane Tusup társaságában a Duna Aréna, a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye helyszínbejárásán 2017. február 21-én. A kormánybiztos bejelentette, hogy a szerzõdésben vállalt határidõ elõtt és költségkereten belül elkészült a létesítmény. Július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a világbajnokságot. MTI Fotó: Szalai Eszter

Forrás: MTI

Fotó: Szalai Eszter

A hot! magazin értesüléseire hivatkozva az Origo azt írja: január végén ért a végéhez a válási procedúra, a sztárpár megegyezett a nagyjából kétmilliárd forintos közös vagyonról is.

Shane Tusup teljesen kiszállt az Iron Corporation Kft.-ből, Hosszú pedig kifizette volt férjét – idézi a házaspár egyik közeli ismerősének nyilatkozatát a cikk. Ezzel azonban mégsincs vége az osztozásnak, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka 35 éves kora után ugyanis élete végéig több mint havi egymillió forintos életjáradékot kap majd a magyar államtól, aminek a fele korábbi edzőjét, vagyis Shane Tusupot illeti – mutat rá az írás.

Borítókép: Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó edzője és volt férje, Shane Tusup 2017. február 21-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!