Törökországban nyaraltak

2019.08.14. 06:39

Judy végre kettesben lehetett a férjével

A nyári vakáció az egyetlen olyan időszak Judy életében, amikor egyáltalán nem vágyik arra, hogy mikrofonközelbe kerüljön.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Judy a vakáció alatt igényli, hogy civilként élvezhesse a napsütést és a tengert, ne azon kelljen aggódnia, hogy ki figyeli, hogy éppen mit csinál, mit eszik, mit iszik. Az indulás nem volt egyszerű, hiszen az édesapja éppen kórházba került, de a férfi nem akarta, hogy miatta lemondják a vakációt – írja a hot! magazin.

„A törökországi Antalyát választottuk úti célnak, egy exkluzív szállodát. A tengerpart sajnos nem nyerte el a tetszésemet, így főleg a szállodai medence mellett pihentünk. Nem először jöttünk ide, már mindent megnéztünk, így

tizenkét napig csak fürödtünk és napoztunk,

csak egyszer vágtunk bele egy kalandba. Életemben először búvárkodtam, kipróbáltam, milyen merülni. Élményekkel nem lettem gazdagabb, de arra legalább jó volt, hogy kipróbáltam, hogyan kell búvármaszkban levegőt venni” – árulta el az énekesnő.

A hétéves Maja a nagymamával egy szobában lakott, ám napközben talált magának gyerektársaságot, így nem kellett mindig a szüleinek szórakoztatniuk.

„A bárban volt a gyerekklub, vacsora után a lányom egy darabig ott játszott, majd anyával elment lefeküdni. Ilyenkor tudtunk a férjemmel önfeledten bulizni. De ez nem azt jelentette, hogy éneklésre vágytam. Nem tudok annyit inni, hogy elkapjam a mikrofont” – nevetett Judy.

„Egyik este ka­rao­­ke­prog­ra­mot szerveztek, amin sok magyar azért maradt ott, mert azt gondolták, hogy énekelni fogok. Nem tudhatták, hogy ezt nem szeretem. Most menjek oda, és tegyem az agyam? Nem vagyok az a típus, inkább visszahúzódó vagyok”

– mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy nemrég forgatta az Ugrálj! című klippet a zenekarral, ahol azért kitett magáért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!