pálfordulás

2019.02.01. 23:30

Harry herceg mogorva lett Meghan Markle mellett

A herceg egyre távolságtartóbb még a legközvetlenebb alkalmazottaival is.

Forrás: Shutterstock

A királyi család egyik bennfentese szerint Harry herceg teljesen kifordult magából, mióta megházasodott, és elvette az egykori amerikai sorozatszínésznőt, Meghan Markle-t – írja a Borsonline.

Személyzete szerint már sehol sincs az egykor jó kedélyű, kedves, közvetlen herceg, helyette igazi pokróccá vált, akinek nincs egy kedves szava az alkalmazottakhoz.

Korábban a személyzet mindig fantasztikus emberként jellemezte Harryt, de mi­óta együtt vannak Me­ghannal, nehéz megfelelni az elvárásaiknak – nyilatkozta a Sunnak Duncan Larcombe, aki hosszú évekig tudósított a Bu­ckingham-palota éle­téről, és ma is kiváló kapcsolatot tart fenn az alkalmazottakkal. – A herceg az esküvője óta egyre mo­gorvább és távolságtartóbb még a legközvetlenebb alkalmazottaival is.

Egy már korábban felmondott királyi komornyik szerint a herceg elvárásai napról napra csak nőnek, és egyre tarthatatlanabbak a szolgálói számára. A Larcombe szerint a sajtóval is megromlott Harry viszonya. Míg korábban mindig készségesen válaszolt az újságírók kérdéseire, sőt hosszabb külföldi útjain esténként együtt iszogatott velük, manapság szinte teljesen elzárkózik a média képviselőitől.

Az emberek eddig azt szerették benne, hogy ami a szívén, az a száján. Két lábbal a földön állt, hétköznapi fickó volt, aki véletlenül a királyi családba született. Nem vette magát túl komolyan. Ma viszont igen

– folytatta a volt tudósító.

Meghan még mindig színésznőként gondolkodik, és úgy érzi, mindig mindennek tö­kéletesnek kell lennie körülötte, és még nem tanulta meg, hogy semmi nem róla szól, hanem arról, amit képvisel. Larcombe hozzátette, a pár nagy változások előtt áll, és egyelőre nem tudni, hogy a kisbaba érkezése hogyan hat Harryre és Meghanra: felszabadultabbá teszi őket, vagy szörnyeteg királyi szülőkké válnak?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!