terápia

2019.01.07. 16:39

Gyógykezelésre vonult Medveczky Ilona

A színésznő aktív életet él, de nemrégiben lazított egy kicsit.

Hot!

A táncművész az ünnepi időszakban a gyógyulására koncentrált, úgy döntött, hogy egy időre kivonja magát a forgalomból. Nem várhatott tovább a jól megérdemelt pihenés, ráadásul a szervezete is figyelmeztette már: muszáj egy kicsit odafigyelnie saját magára. Egész évben csak a hatalmas házra, a kertre és a kutyákra összpontosít – ideje volt egy kicsit visszavennie a tempóból, és testileg-lelkileg felkészülni az új évre. – írja a Hot!.

„Az állandó munka tart életben”

Az év vége mindig a számvetés időszaka a művésznőnél. Ilyenkor átgondolja, sikerült-e megvalósítania a terveit, és azon is elmélkedik, hogy mit szeretne megvalósítani az elkövetkező esztendőben.

Szerencsés embernek mondhatom magam. Aki ismer, az tudja, hogy a precizitás a legfontosabb az életemben, és ezt másoktól is elvárom. Amit eltervezek, annak bizony úgy kell lennie – mondta a lapnak Ilona.

Minden napomat gondosan megszervezem, nincsenek üresjárataim. Az életem a kutyák és a ház körül forog, és úgy hiszem, ez az állandó munka tart életben. A házi- és kerti munkától fitt és egészséges leszek, az állatoktól pedig annyi szeretetet kapok, amennyit embertől még soha. Bízom benne, hogy még sokáig fenntartható ez az állapot

– fűzte hozzá a művész, aki elhatározta: minden évben szán magára pár hetet, amikor semmi mással nem törődik.

„Szükségem van erre a kis újjászületésre”

A hosszú, sikeres pályafutása nem múlt el nyomok nélkül. A rengeteg tánc megviselte a szervezetét, így néha kényszerpihenőre kell mennie. Idén is elérkezett a lazítás időszaka.

Hetven évet töltöttem a színpadon. A gerincem tíz centit zsugorodott a folyamatos megerőltetéstől, az ízületeim is tropára mentek. Ráadásul az egyik csuklóm eltört, a másikat pedig nemrég operálni kellett. Minden évben három hetet töltök el egy budapesti gyógyfürdő nappali kórházában, ahol hatásos kezeléseket kapok. A gyógyvíz, a masszázs és a nyugalom csodákat tesz velem. Ilyenkor még a telefonomat is kikapcsolom, próbálom kizárni a külvilágot, és csak az egészségemre fókuszálok. Szükségem van erre a kis újjászületésre

– mondta Medveczky Ilona, aki nem szokott fogadkozni szilveszterkor, csak abban bízik, hogy egészségben, a szeretett kutyáival együtt töltheti a következő esztendőt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!