meg ne szólalj!

2018.03.15. 19:50

Ez az év legjobb thrillerje (videó)

Száz százalékon áll a Rottentomatoes kritikai portálon a Hang nélkül című film, amelynek rendezője és férfi főszereplője John Krasinski, a női főszereplő pedig a felesége, Emily Blunt.

A házaspár egy házaspárt alakít a filmben, akik két gyermekükkel egy erdei házban bujkálnak az Amerikát megtámadó szörnyek elől. A titokzatos rémek vakok, de a hallásuk kiváló, és a hangok után tájékozódva vadásznak zsákmányukra.

A család ezért semmilyen hangot nem adhat ki, jelekkel kommunikálnak. Az első csavart az jelenti, hogy a családanya hamarosan szülni fog, vagyis komoly zajforrás keletkezése várható...

A filmet egy viszonylag kis szemlén, a texasi SXSW filmfesztiválon mutatták be, de senkit ne tévesszen meg, hogy nem cannes-i világpremierről van szó – írja a UIP.

Az SXSW olyan kis vagy közepes költségvetésű, de nagyot ütő kultfilmeket indított már világhódító útjukra, mint a Ház az erdő mélyén, az Insidious és a Nyomd, bébi, nyomd. A gyártó-forgalmazó Paramount stúdió stratégiája ismét az, hogy a netes közvélemény élénk kommunikációjára támaszkodva népszerűsíti a filmet. A Rottentomatoes véleményvezéreinek maximális támogatása már meg is adta a kezdő lendületet.

Címkék#kasszasiker

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!