Étrend

2019.09.30. 14:56

Ez a 6 világsztár utál egészségesen étkezni

Jennifer Lawrence sohasem tudna diétázni.

Jennifer Lawrence amerikai színésznő Az éhezők viadala: Futótűz bemutatóján

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Will Oliver

Az A-listás hírességektől általában csak azt halljuk, hogy mennyire imádják a zöldségeket, a gyümölcsöket, a zöld smoothie-kat és persze ebédre is inkább egy könnyed salátát választanak, mint egy extra sajtos pizzát. A következő celebek azonban őszintén bevallották, hogy néha nagyon elegük van az egészséges étrendből írja a Mindmegette.

1. OLIVIA WILDE

A gyönyörű színésznő tuti, hogy sohasem fog gluténmentes finomságokat rendelni!

„Félelem a szénhidráttól, félelem a gluténtól, félelem mindentől elhatároljuk magunkat az ételek gyönyörűségétől és művészetétől. Elszomorít, mikor az emberek azt mondják, hogy nem esznek glutént, sajtot vagy éppen húst. Szóval én eszem belőlük helyettük is.”

2. ASHLEY GRAHAM

A test-pozitív szupermodell elárulta, hogy igyekszik tartani magát az egészséges étrendjéhez, de azokat az ételeket sem hanyagolja el, amiket igazán szeret. Pontosan ezért néha-néha simán beiktat egy „hamburger sült krumplival” estét a diétájába.

3. JENNIFER LAWRENCE

Jennifer edzője és jó barátja, Dalton Wong könyvében vallotta be, hogy imádja a mac and cheese-t és a hamburgert.

„Sohasem tudnék diétázni.”

4. EMMA STONE

„Ember vagy, egyszer élsz és az élet csodálatos, szóval edd csak meg azt a guszta süteményt” mondta egyszer a színésznő egy interjúban.

5. HILARY DUFF

A színésznő szerint a titok az egyensúlyba rejlik.

„Régebben rosszul éreztem magam, amikor ettem egy kis sült krumplit úgy éreztem, tönkretettem a diétámat. De ilyenkor arra kell gondolni, hogy semmi gond, holnap majd egészségesebben eszem.”

6. PINK

Az énekesnő 2015-ben Twitteren vágott vissza azoknak, akik kritizálták az alakját.

„Tökéletesen jól vagyok, tökéletesen boldog vagyok, és az egészséges, lelkes és őrülten erős testem megérdemel egy kis pihenést.”

Borítókép: Jennifer Lawrence amerikai színésznő Az éhezők viadala: Futótűz bemutatóján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!