Pénzes(Ő)

2017.08.16. 22:48

Emma Stone két Jennifert is letaszított a trónról

A 28 éves sztár, akit februárban Oscar-díjjal jutalmaztak a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért, 26 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint.

Az Oscar-díjas Emma Stone lett a világ legjobban fizetett színésznője 2017-ben a Forbes magazin szerint, ezzel pedig megelőzte Jennifer Anistont, aki a legjobban fizetett színésznők listáján a második lett 25,3 millió dollárral.

A listát immár két éve vezető Jennifer Lawrence a harmadik helyre csúszott vissza 24 millió dolláros bevétellel, ami majdnem fele előző évi 46 millió dolláros bevételének.

A 28 éves Stone, akit februárban Oscar-díjjal jutalmaztak a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért, 26 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2016 júniusa és 2017 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint.

A Forbes-toplista első tíz helyezettje között van továbbá Melissa McCarthy, Mila Kunis, Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts és Amy Adams.

A lista első tíz helyezettje összesen 172,5 millió dollár bevételre tett szert a vizsgált időszakban.

A Forbes adatait a Nielsen, a ComScore, a Box Office Mojo és az IMDB adatbázisaiból, valamint filmipari szakemberekkel készült interjúkból vette.

Tavaly Dwayne Johnson volt a legjobban fizetett színész a Forbes adatai szerint 64,5 millió dolláros bevétellel, ami több mint kétszerese Emma Stone idei eredményének. A legjobban fizetett színész listáját még a héten közzéteszi a magazin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!