vallomás

2019.01.10. 20:54

Drew Barrymore azért nem plasztikáztat, mert fél, hogy rákattanna

A 43 éves színésznő egyébként már a korán jött siker miatt megküzdött a maga démonjaival.

Forrás: AFP

Tisztességgel szeretne megöregedni Drew Barrymore. A színésznő – aki hétévesen tűnt fel az E.T. című Spielberg-moziban – a brit Glamournak nyilatkozott arról: inkább tűri az öregedést méltósággal, mint hogy plasztikáztasson.- írja a Borsonline.

Szerinte ugyanis addiktív természete van, azaz könnyen függővé válik, ami miatt nem csak a szépészeti beavatkozásokat, de a drogokat is mellőzi az életéből. Ha ugyanis bármelyiket is kipróbálná, félő, hogy azonnal rákapna, és annak végzetes következménye lenne.

A 43 éves színésznő egyébként már a korán jött siker miatt megküzdött a maga démonjaival: gyakorlatilag a drogok és az alkohol árnyékában töltötte a tiniéveit, és noha azóta sikeresen talpra állt, azóta is igen könnyen válik függővé. Soha nem heroinoztam és plasztikáztatnék, mert mindkettő elég csúszós terep. Úgy érzem, ha bármelyiket is kipróbálnám, hamarosan halott lennék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!