kicsik és nagyok

2018.09.03. 11:48

Cuki vagy ciki, hogy Tatár Csilla összeöltözött a kisfiával? (fotó)

A végeredmény nem is lett olyan rossz, főleg követői szerint, akik nem győzték dícsérni a fotót.

Budapest, 2017. július 13. Tatár Csilla, az MTVA mûsorvezetõje a 48. Debreceni Virágkarnevál sajtótájékoztatóján az MTVA Kunigunda útján lévõ telephelyén 2017. július 13-án. Egyhetes programsorozattal várja a látogatókat augusztus 15. és 21. között a virágkarnevál, amely a reformáció emlékévéhez is kapcsolódik. MTI Fotó: Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

Igazi vízválasztó kérdés: egyesek szerint inkább ciki, amikor egy anyuka ugyanolyan ruhát ölt magára, mint amilyet a gyermekére ad, mások szerint ez a világ legcukibb dolga írja a Borsonline. Noha Tatár Csilla sem igazán támogatja az efféle összeöltözéseket, úgy érezte, egyszer ki kell próbálnia – derül ki friss Insta-posztjából.

Mondjuk a végeredmény nem is lett olyan rossz, főleg követői szerint, akik nem győzték dícsérni a fotót.

Borítókép: Tatár Csilla, az MTVA műsorvezetője a 48. Debreceni Virágkarnevál sajtótájékoztatóján az MTVA Kunigunda útján lévő telephelyén 2017. július 13-án. Egyhetes programsorozattal várja a látogatókat augusztus 15. és 21. között a virágkarnevál, amely a reformáció emlékévéhez is kapcsolódik.

MTI Fotó: Zih Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!