Csere

2017.11.15. 15:38

Christopher Plummerrel forgatják újra Kevin Spacey jeleneteit

A Sony attól tartva, hogy a szexuális zaklatással vádolt Spacey szerepeltetése miatt elszállhatnak A világ összes pénze című film Oscar-esélyei, úgy döntött: kivágják Spacey jeleneteit, és Christopher Plummerrel forgatják újra azokat – írja a Vanity Fairre hivatkozva az origo.hu.

Ennek kapcsán szólalt meg most Plummer: „Nagyon szomorú, ami Kevinnel történt. Annyira tehetséges színész, nagy kár, hogy így alakult. De mit tudok tenni? Kaptam egy szerepet, amit el kell játszanom.”

A színész elmondta, hogy Ridley Scott hívta fel a múlt héten, hogy felajánlja a lehetőséget. „Nem lecseréljük Kevint, hanem mindent elölről kezdünk. Nagy csodálója vagyok Ridley Scottnak, úgyhogy alig várom, hogy együtt dolgozhassunk. Azt hittem, elbuktam ezt a lehetőséget, mert jelentkeztem erre a szerepre annak idején. Úgyhogy már ismerem a karaktert, valószínűleg ezért is engem keresett Ridley” – mondta Plummer.

Kevin Spacey A világ összes pénze című film előzetesében

Hozzátette: az ügyvédjét alakító Mark Wahlbergre, illetve a lányát alakító Michelle Williamsre is szüksége lesz a rendezőnek: „Mindketten vállalták, hogy újraforgassuk a jeleneteket. Lenyűgözőek” – fogalmazott Plummer.

A milliós költségvetésű pótforgatás november 20-án kezdődik, de a stúdió nem változtatott a premierdátumon. Továbbra is december 20-án tervezik bemutatni a filmet az Egyesült Államokban. A Sonynak az a legfontosabb, hogy A világ összes pénze indulhasson az Oscaron – írja az origo.hu.

Nézze meg A világ összes pénze című film előzetesét még Kevin Spaceyvel a képkockákon:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=7CfqfqwCH2Q

Borítóképünkön Kevin Spacey és Christopher Plummer. Forrás: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!