Sztárprogram

2017.08.13. 08:35

Belmondo nyolcvan fölött sem unatkozik

A francia színész, Jean-Paul Belmondo bár már visszavonult, vidámságát továbbra is őrzi: nemrég például egy másik színészlegendával, Charles Gérard-ral látogatott ki egy focimeccsre.

Bár a 84 éves színészlegenda hosszú éveken át visszautasított minden szerepet, 2013-ban, a Fegyveres banditák című film kedvéért mégis kivételt tett, azóta viszont többnyire visszavonultan, családjának él. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ne jelenne meg időnként a nyilvánosság előtt: a tavalyi Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon például életműdíjat vehetett át, de rendszeresen látni sporteseményeken is.

Szurkolni természetesen nem egyedül jár: nemrég színészbarátjával, a 90 éves Charles Gérard-ral látogatott ki a Toulouse-Monaco focimeccsre. A két, bőven nagypapakorú színész láthatóan remekül érezte magát a mérkőzésen, ami nem is csoda, Belmondo ugyanis néhány éve azt nyilatkozta: bár mozgása már nem a régi, nagyszerűen érzi magát, élvezi a tengert és a napfényt. A képek alapján utóbbi nem is kétséges, a napbarnított arcú Belmondo néhány évet simán letagadhatna a korából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!