Popkirályok

2018.06.15. 15:00

Baricz Gergő és Varga Viktor is új dallal vág bele a nyárba

Az egykori X-faktor versenyző Szálinger Balázs Bodzaforduló című versét zenésítette meg, Varga Viktor pedig egy ízig-vérig nyári hangulatú, bólogatós nyári nótával jelentkezik.

Baricz Gergő egy Facebook-üzenetben mesélt arról, hogy új dala elsődleges értelemben az évszakok változásáról, a tél közeledtéről, illetve az ezzel kapcsolatos félelmekről szól – olvasható a Székelyhon portálon. „Természetesen ezt át lehet helyezni az élet bizonyos fordulópontjaira, az azokra való felkészülésre. Az összetett érzelmeket remélhetőleg át tudjuk adni ezzel a dallal” – idézik a fiatal énekest.

Varga Viktor Üljünk a stégen! című dalához klipet is készített. A szám szövegében egy elképzelt, idilli, szabad és gondtalan kapcsolat vízióját mutatja be.

Az énekes szerint a dal „egyszerűen egy boldog, felszabadult életérzést szeretne közvetíteni, egy elképzelt jövőképet, ami bármelyik nyári kalandból kialakulhat, ha tovább gondoljuk. A lényeg, hogy nyáron menjünk a szabadba, élvezzünk ki minden pillanatot, a természetet, a jó időt, bulizzunk, szeressük egymást, és ne csak üljünk a stégen, olykor ugorjunk is be a vízbe” – mondta Viktor.

Borítókép forrása: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!