nem unatkozik

2019.08.25. 18:06

A galaxis őrzői sztárja is csatlakozott Vin Dieselékhez

Az utolsó pillanatban igazolt újabb sztárt a Halálos iramban 9., melyben lassan már nem fognak elférni a sztárok.

3084396 04/27/2017 Actor Michael Rooker during a photo call with cast and crew of Guardians of the Galaxy, atop the Ritz-Carlton Hotel in Moscow. Evgenya Novozhenina/Sputnik

Forrás: AFP/Sputnik

Fotó: Evgenya Novozhenina

Már készül a Halálos iramban sorozat 9. része, ehhez képest tovább bővült a színészcsapat, Michael Rooker csatlakozott hozzájuk – írja a hirado.hu.

Legutóbbi nagy sikereit egy másik franchise-ban, A galaxis őrzőiben aratta, ahol Yondu Udontát, a kék színű földönkívülit alakítja. Rooker az egyik legtöbbet foglalkoztatott amerikai színész, 126 produkciót jegyez – akciófilmeket, vígjátékokat, de videójátékokat is.

Emlékezetes, hogy már első filmjével hírnevet szerzett: az 1986-os Henry: Egy sorozatgyilkos portréjában, amely megtörtént eseményeken alapul, dermesztően alakít egy pszichopatát.

A Halálos iramban 9.-ben lassan már nem fognak elférni a sztárok, hiszen Vin Diesel, Charlize Theron, John Cena, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson és Helen Mirren is szerepel benne. Dwayne Johnson viszont most nem, ő a jelenleg a mozikban futó Halálos iramban: Hobbs & Shaw egyik főszereplője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!