krimi

2019.11.05. 06:23

A fekete özvegy szerepében láthatjuk legközelebb Lady Gagát

Igaz történet ihlette Ridley Scott filmjét.

Singer/actress Lady Gaga arrives for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2019 theme is “Camp: Notes on Fashion" inspired by Susan Sontag's 1964 essay "Notes on Camp". (Photo by Angela WEISS / AFP)

Forrás: Angela WEISS / AFP

Fotó: AFP

Lady Gaga fogja játszani Ridley Scott új filmjében a „fekete özvegyként” elhíresült Patrizia Reggianit, az 1995-ben meggyilkolt Maurizio Gucci olasz divatcsászár volt feleségét, aki sohasem ismerte el, hogy megbízást adott volt férje megölésére.

Reggiani 18 évet töltött egy olaszországi börtönben, ahonnan 2016 októberében szabadult. A most hetven éves nőt 1997-ben tartóztatták le és huszonhat év börtönre ítélték, de jó magaviselete miatt előbb kiengedték.

Neve először a Gucci divatház alapítójának unokájával kötött házassága révén vált ismertté: Maurizio Guccival 1973 és 1985 között voltak házasok. Válásuk után tizenkét évvel Maurizio Guccit milánói irodája bejáratánál lelőtték, a gyilkos megsebesítette az épület portását is, az ő tanúvallomása segített a bérgyilkos és megbízói azonosításában.

Mint kiderült, Reggiani több százmillió lírát fizetett volt férje megöléséért. Az olasz sajtóban „fekete özvegynek” elkeresztelt nőt a vád szerint narcisztikus bosszú vezérelte. A volt feleség mindig is tagadta bűnösségét, de egyedül Guccitól született két lánya hitt neki.

A Lady Gaga főszereplésével készülő mozit Ridley Scott rendezi, aki a produceri teendőket is magára vállalta.

Az olasz származású amerikai énekesnőt legutóbb a Csillag születik című filmben láthatta a közönség. Alakításáért Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában.

A Gucci-film címéről és megjelenési dátumáról egyelőre nincsenek információk.

Borítókép: Lady Gaga 2019 májusában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!