Sztárvilág

2010.04.08. 20:23

Jókora feladat elé állítja a biztonsági szolgálatokat

Ahol csak megjelenik, hollywoodi sztároknak kijáró őrjöngés és ováció fogadja Tabáni Istvánt. A rendezvényszervezők nem is számítanak másra első nagykoncertjén sem, ezért különleges biztonsági tervekkel készülnek a kiscsillag nagy eseményére. Ekkora érdeklődés talán még egyik Csillag születik nyertest sem övezte.

NANA.HU

Jókora feladat elé állítja a biztonsági szolgálatokat Tabáni István. A Csillag születik aktuális győztese első nagykoncertjét adja majd, efölött érzett boldogsága azonban nem lehet felhőtlen. Ahol ugyanis megjelenik, szétszedik a rajongói! A hódolók egymást taposva versengenek, hogy a ruhájából, a hajából vagy a füléből egy darabot az éjjeliszekrényre helyezhessenek, de legalábbis megérinthessék. Ilyenkor még a színpadra is nehezen jut fel a mára már inkább pénztárcája vastagsága, vagy nőtlensége miatt emlegetett sztár.

A rajongók idegeit pedig csak tovább borzolja az a tény, hogy az első, május 13-ai nagykoncert után 15 szerencsés személyesen is találkozhat a színfalak mögött Tabánival. A hírre a jegyek fogynak is rendesen, sőt a jegyárusok szerint több tucatnyian vannak azok is, akik tetemes pluszpénzeket is hajlandóak lennének fizetni azért, hogy a műsor után személyesen is gratulálhassanak a csillagnak – írta a Blikk.

Sőt, Tabáni rajongói már internetes fórumokon is licitálnak egymásra, hogy ki mennyit fizetne egy árva kézfogásért. A lap szerint az óriási érdeklődés miatt a szervezők a szokottnál több biztonsági őrt alkalmaznak majd, hogy ne csak a nézőtéren, hanem a színfalak mögött és az öltözők környékén is rend legyen.

És hogy mi volt a véleménye minderről Tabáninak? – Óriási, egyben hihetetlen érzés. Hallottam már, hogy az interneten egymásra licitálnak azok, akik a koncert után koccintani szeretnének velem – mondta a napilapnak a tőle megszokott szerénységgel Tabáni István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!