Sztárvilág

2009.11.02. 07:00

Katie Holmes alaposan mellétrafált!

Az állandó kritikák kereszttüzében élő sztárpár a szcientológiai egyház ünnepén vendégeskedett. Katie ugyan élvezte a zenét, de lelkes tapsa valahogy nem követte a ritmust.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Minden pletyka ellenére még mindig stabilnak tűnik a színészpár házassága.
[/caption]A napokban, Angliában rendezett egy ünnepélyes estet a szcientológiai egyház. Az est fénypontja a Cruise család volt. Katie és Tom kislányukkal, Surival együtt vendégeskedtek az ünnepségen! Sokaknak azonban nem csak az ő jelenlétük okozott meglepetést!

Travolta és felesége is megjelent

Az eseményen részt vett John Trvolta és Kelly Preston is. Fiuk halála óta nem nagyon jártak nyilvános helyekre, de az ünnepségen jelen voltak. Szemtanúk szerint Travoltáék az egész estét együtt töltötték, összetartó család benyomását keltve. Résztvevők szerint jó hangulatban telt az este, csak Katie ne tapsolta volna végig a dalokat! Kiderül ugyanis, hogy a színésznő ütemérzéke egyenlő a nullával, ugyanis mindig mellé ütött.Még a botrány sem tántoríthatja el Cruise-ékat!

Köztudott, hogy a Katie Holmes-Tom Cruise színészházaspár évek óta a szcientológiai egyház hívei. Az, hogy részt vettek az egyház ünnepségén, azt bizonyítja, hogy nem tántorítják el a botrányok sem a két színészt az egyháztól. Pedig a napokban nagy port kavart a sajtóban a Szcientológiai Egyház franciaországi szervezetére kiszabott 161 millió forintos büntetés. Hatóságok azzal vádolják a szektának bejegyzett egyházat, hogy saját híveiket anyagilag kihasználták. A szervezet vezetőire nagy valószínűséggel börtönbüntetés vár.

Ajánljuk még:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!