Sztárvilág

2009.08.29. 07:00

Szebeni István: 11 dolog, amit eddig eltitkoltam

Ahogy mindenkinek, a műsorvezetőnek is vannak titkai. Olyan apró jellemző érdelesség, amiből össze lehet rakni egy képet az emberről. Ezek közül mesélt el néhányat Szebeni István.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A 33 éves tévés szívesen szerepelne egy-két külföldi sorozatban.
[/caption]1. Hétéves lehettem, amikor azt gondoltam, mennyire vagány dolog autók emblémáját gyűjteni. Nem tudtam, hogy ez tilos, így hát nyugodt szívvel tördeltem le őket, mígnem egyszer kaptam egy óriási fülest. Akkor elmagyarázták, hogy ez bizony bűncselekmény. Az biztos, hogy én is felpofoznám azt, aki az enyémről lelopja az emblémát!

2. Ha példaképet kellene választanom, Roger Federer teniszező lenne az. Nemcsak a játéka fantasztikus, hanem emberileg is nagyra tartom. Egy két fogást szívesen eltanulnék tőle.

3. Szinte csak Agatha Christie-t olvasok. Nem tudom megmondani melyik volt utoljára. Mind izgalmas, lebilincselő.

4. Spongyabob a király! Felnőtt fejjel is imádok rajzfilmeket nézni.

5. Szinte minden reggel remegő gyomorral ülök be az autómba, rosszul vagyok a dugóktól, és attól, hogy mennyi idegbeteg ember ül a volán mögött. Persze örülhetek, hogy nem kell tömegközlekedéssel járnom, akkor ütne meg csak a guta.6. Nincs kedvenc popsztárom, de az autóban Lady Gaga új lemezét és egy Michael Jackson-válogatást hallgatom mostanság.

7. Egyáltalán nem tudok főzni, de nem is lenne türelmem ahhoz, hogy tűzhely fölött gyöngyöző homlokkal álljak.

8. Egyi tanáromat sem utáltam az általános iskolában, mindegyikkel kijöttem.

9. Több mint tíz évvel ezelőtt vettem az első kocsimat, egy olívazöld „Kispolszkit”. Még a rendszámára is emlékszem, és arra, mennyire örültem, pedig baromi kényelmetlen volt. Alig fért el a lábam, hiszen 198 cm magas vagyok.

10. Nem vagyok babonás, de annak bizonyos jelentőséget tulajdonítok, hogy balkezes, ballábas vagyok, és VII. hó 7-én születtem. Azért péntek 13-án nyugodtan ki merek menni az utcára.

11. Nem nézem a hazai sorozatokat, de egy-két külföldiben szívesen szerepelnék. Például nyomot rögzítenék a Helyszínelőkben, vagy, FBI-ügynök lennék a Dr. Csontban.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!