Sztárvilág

2009.07.31. 10:59

Tízmillió sem lenne elég Anikónak!

Nehezen győzi hiteleinek törlesztésé az egykori Nagy Ő. Átmenetileg kihúzná a csávából, ha a róla szóló könyv utáni jussát minél előbb megkaphatná.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nincs egyedül az országban Anikó hitelproblémáival.
[/caption]Már egy ideje kapható a Molnár Anikó életéről szóló könyv, melyet Havas Henrik írt meg, de az egykori Nagy Ő még egy vasat sem kapott érte. Ez persze nem csoda, hiszen a kiadók általában megvárják, hogy hány példány fogy a kötetből és csak utána jut mindenki az őt megillető részhez. Anikónak azonban jó lenne, ha kicsit hamarabb kapná meg a jussát, hiszen több hitelt is kell törlesztenie, amelyeknek részletei a válság miatt jelentősen megemelkedtek. A lány úgy gondolja, ha tízmillió forintot kaszálna a róla szóló könyvért, még akkor sem lenne gazdag, hiszen az adósságaira fizetné ki a teljes összeget.

Természetesen azt Anikó is tudja, hogy a válság miatt az emberek most kevesebbet költenek könyvekre, de reméli, hogy az ő története érdekli majd az olvasóközönséget annyira, hogy az őt is kihúzza a csávából. Amíg ez kiderül, addig is a munkába veti magát és a lehetőségekhez képest próbál boldog lenni párjával, aki hentesként dolgozik a fővárosban.

Terefere

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!