Sztárvilág

2009.06.05. 15:14

Delhusa Gjon lánya összeomlott!

Nem bírja tovább a megpróbáltatásokat Delhusa Gjon lánya, aki szülei válása miatt intézetbe kényszerült. Andi szabadulni szeretne az intézmény falai közül, ám ez egyelőre lehetetlen.

Kiskegyed Online

„Vissza akarom kapni aput! Nem bírom ezt az egészet, amit anyu művel velem! Nem akarok hálátlannak tűnni, kedvesek a gondozók, de már nem tudom, meddig bírom apu nélkül – fakadt ki a fiatal lány, akit nevelőapja most arra kért: mutassa meg, hogy milyen erős, és ne féljen. Hamarosan újra egy család lesznek….

Az idegösszeomlás szélén

Andi azonban hiába próbál éretten gondolkodni és erős lenni, most úgy érzi: elég volt. Szeretné, ha már végre véget érne családja kálváriája. De hogy is fajultak idáig a konfliktusok?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Delhusa Gjon lánya összeomlott!
[/caption]A lakásfelújítás után Andi már nem költözött vissza

„Szakításunk után a kislányom jött velem. De amikor lakásfelújításba kezdtem, Gjoni felajánlotta, hogy amíg elkészülök, nála lakhatunk. Végül pedig csak a lányomat fogadta be” – nyilatkozta a Bestnek az anya. Azt már sírva tette hozzá, hogy Andi azóta „végérvényesen” a zenészhez költözött. Szerinte Gjon behálózta lányát azzal, hogy modellkarriert ígér neki, illetve iskola helyett a tévébe és különféle rendezvényekre cipeli.Gjoni szégyelli, ami körülöttük zajlik


Gjoni – elmondása szerint – hónapokig nem is figyelt oda a vádakra, de ennek vége! „Én szoktam mondani Andinak, hogy menjen haza az anyjához, de mindig visszaszökik” – idézi a lap az énekest. Delhusa szerint az anya többször egyedül, étlen-szomjan hagyta a lányát, évekig iratai sem voltak, így mivel tajkártyája sem volt, Gjoni fizetett mindenért, amikor Andi beteg volt. Az énekes szerint az anyának súlyos pszichés gondjai vannak.

Anyjához nem megy vissza!

Andi már nem szereti édesanyját.A kamaszlány négyéves kora óta volt együtt édesanyja Delhusa Gjonnal, de a „szülők” gyakran összevesztek. A lány elmondása szerint ilyenkor jó néhány férfi megfordult anyja ágyában. Azt sem tudja továbbá édesanyjának megbocsájtani, hogy amikor az egyszer négy napra elutazott, és lány könyörgött neki, vigye magával – állítása szerint – a felbőszült szülő összerugdosta, és napokra otthagyta. A kislány most inkább visszamenne Erdélybe a nagyapjához, vagy végleg nevelőapjához költözne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!