Sztárvilág

2009.05.15. 12:19

Büszke, mégis csalódott Ádok Zoli

Hiába várta Gundel-Takács Gábor, hogy felbukkanjon a továbbjutást jelentő magyar zászló a képernyőn, csalatkoznia kellett. Ahogy mindazoknak, akik reménykedtek Ádok Zoli és a magyar csapat továbbjutásában az Eurovíziós Dalverseny csütörtöki selejtezőjében. A túlnyomó részben a „keleti blokk”-ból érkező továbbjutók közé nem fért bele a magyar produkció.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A magyar produkció ugyan a döntőbe nem került, de Ádok Zoli szerint több, mint a maximum, amit kihoztak magukból.
[/caption]„Amikor lejöttem a színpadról nagyon boldog voltam és elégedett. Amit megálmodtunk, az megtörtént, ez volt a legjobb előadás, amit valaha adtunk. Nem vagyok elkeseredve” - mondta Ádok Zoli a produkció után a távirati irodának. Zoli szerint, az amúgy valóban fárasztó, számtalan akrobatikus elemmel fűszerezett produkciót 120 százalékban kiadták magukból.

Nem rajtunk múlott

A táncos-énekes úgy vélte, nem rajuk múlott, hogy nem jutottak be a döntőbe.

A dalversenyre ugyanis még mindig jellemző, hogy egy-egy országcsoport állampolgárai a másik ország indulójára szavaznak, jó példa erre a jugoszláv utódállamok esete - fűzte hozzá a szemmel láthatóan csalódott táncos-énekes. Klész Imre, a legnagyobb magyar eurovíziós rajongói oldal szerkesztője pedig arról beszélt, hogy egyértelmű volt több balkáni és a volt szovjet tagköztársaság továbbjutása, mivel ez mindig így szokott történni az Eurovíziós Dalversenyen.

Zoliék selejtezőjéből Azerbajdzsán, Horvátország, Ukrajna, Litvánia, Albánia, Moldova, Dánia, Észtország, Norvégia, Görögország produkciója találtatott döntőre érdemesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!