kvse

2019.03.27. 14:18

Túlszárnyalták az elvárásokat a komáromi tornászlányok

A Komáromi Városi Sportegyesület tornászai Somogyájon mutatták meg tehetségüket. A pozitív visszajelzések tükrözik, hogy a lányok sokat fejlődtek.

Nagy Tamás

Forrás: beküdött

Március közepén rendezték meg a Diákolimpia és a Berczik Sára Emlékverseny Regionális döntőjét Somogyjádon. A megmérettetésen a Komárom Városi Sportegyesület (KVSE) tornászai szép számban képviselték egyesületüket és városukat.

A versenyzők célja az országos döntőkbe való jutás volt, de a tornászok túlszárnyalták az elvárásokat. – Összesen 9 bajnoki címet és 19 dobogós helyet szereztek a KVSE versenyzői az összetett és szerenkénti versenyben – mondta Kovács Ágnes. A vezetőedző hozzátette: a lányok felkészülése jól sikerült, sokat dolgoztak, de minden perc megérte.

– Március elején részt vettünk egy meghívásos versenyen Szigetszentmiklóson, ahol egy nagyon erős és népes mezőnyben jól indítottuk a szezont. Ezután bizakodva vágtunk neki a kvalifikációs versenyeknek. Nagyon elégedett vagyok a lányok teljesítményével, sok pozitív visszajelzést kaptunk az edzőktől és a bíróktól. Ez is megerősít abban, hogy sokat fejlődnek versenyzőink. Kovács Ágnes kitért arra is, hogy a lányok felkészülését Hegyi Tamara, Varga Kitti és Tóth Andrea is segítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában