labdarúgás

2019.06.16. 07:11

Szomorú mérkőzés: marad a megye I.-ben a Tatabánya SC

A szombat délutáni Bicske-Tatabánya visszavágó mérkőzésen a Tatabánya egyetlen gólt sem tudott lőni, így nem került fel az NB III-ba.

Kemma.hu

Forrás: Kefoci

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a két csapat az első meccsen Bicskén 0-0-s döntetlent ért el, így Tatabányára maradt a visszavágó. A nagy melegben rendezett összecsapáson a tatabányaiak voltak kezdeményezőbbek, több támadást és építettek, de a gólhelyzetig nem jutottak el. Nem úgy a Bicske: gyakorlatilag az első támadásuk gólt ért, bár ehhez egy óriási egyéni hiba is történt. A Tatabánya védője ahelyett, hogy kirúgta volna a labdát a parkolóba, elvesztette azt. A kipattanó után Farkas Máté gyakorlatilag az üres kapuba lőhette a labdát.

A gól után is próbálkozott a Tatabánya, de nem volt átütő a támadójátékuk. A szünetet követően is inkább a kék-fehéreknél volt a labda, de a Bicske nagyon szervezetten, masszívan állta a sarat, és fizikailag sem fáradt el a végére. Dragan Vukmir pontosan tudta, mit kell tennie ahhoz, hogy ne kapjon gólt a csapata, és Zelizi kapus is bemutatott egy-két bravúrt. A Bicske tehát a védekezőfeladatát remekül megoldva, két meccsen gólt sem kapva jutott fel az NB III.-ba, míg a Tatabánya marad a megyei első osztályban.

Megyei I. osztályozó, 2. forduló

Bicske TC – Tatabánya SC 1-0

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion

Gólok: Bicske: Farkas Máté 18'

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában