kézilabda

2019.07.07. 11:30

Szappanos Gergely szakmai igazgató lett Tatabányán

Július elsejétől a tatai születésű Szappanos Gergely lett a Grundfos Tatabánya KC utánpótlásának szakmai igazgatója. Ez egyébként egy új pozíció a klubnál. Gergely majd’ tizenöt évet töltött el a kézilabdapályán, azaz ismeri a sportág minden „rezdülését”.

Petrik J.

Forrás: Beküldött

– Még Tatán, az általános iskolában kezdtem el kézizni. Amikor középiskolába kerültem, már Tatabányán játszottam. Pályafutásom során voltam ifjúsági és juniorválogatott is, a junior vb-n negyedikek lettünk – mondta Gergely.

Az újdonsült szakmai igazgató Pécsett folytatta tanulmányait, miként a kézilabdázást is. Nyolc év után Komlóra ment játszani. Itt az „utolsó” években már edzősködött, illetve az utánpótlással foglalkozott.

– Amikor megtudta a tatabányai klub, hogy Vértesszőlősre költözöm, megkerestek a vezetők. Nagyon megtisztelő, hogy rám esett a választásuk, hiszen innen indultam, és kifejezetten jó érzésekkel tértem vissza – árulta el.

Szappanos Gergely keze alá tíz utánpótlás-együttes tartozik majd. Igazgatóként ő koordinálja a csapatoknál végzett munkát, illetve legjobb tudása szerint támogatja az edzők tevékenységét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában