Malária

2018.01.13. 18:07

Súlyos beteg lehet a Fradi játékosa

Belgiumi hírek szerint a Genk egyre közelebb jár a ferencvárosi Joseph Paintsil megszerzéséhez, aki súlyos beteg: állítólag magas láz gyötri, maláriás.

Budapest, 2017. szeptember 9. A ferencvárosi Joseph Paintsil (j) és Kire Ristevski, a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencváros - Vasas mérkõzésen a Groupama Arénában 2017. szeptember 9-én. A Ferencváros 5-2-re gyõzött. MTI Fotó: Kovács Tamás

A háromszoros bajnokcsapat Genk állítólag már Joseph Paintsillel és klubjával – nem tudni, hogy szóban vagy írásban-e – is megegyezett, írja a Csakfocira hivatkozva az origo.hu portál. A Nieuwsblad információi szerint a Genk és a ghánai klub a mielőbbi megegyezésre törekszik az opciós jogáról lemondani nem akaró FTC-vel is, amelyhez ráadásul munkaszerződés köti a focistát.

A bomba azonban nemrég robbant, mert állítólag Paintsil súlyos beteg: magas láz gyötri, maláriás. Helyi információk szerint kórházban is járt január elején, ahol kezelést és gyógyszereket kapott malária ellen, és bár nem kellett befeküdnie, ágyban fekvést javasoltak neki.

- Valóban, hozzánk is eljutott a ghánai kórház írásos diagnózisa, hogy tehetséges, fiatal játékosunk, aki az Év gólja díjat is elnyerte, súlyos, maláriás beteg – nyilatkozta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, aki nem szeretett volna többet mondani az esetről, de mihamarabbi gyógyulást kívánt a játékosnak. Hozzátette: orvosuk már felvette a kapcsolatot a ghánai kórházzal, és minden segítséget megadnak a gyógyuláshoz.

Joseph Paintsil a Ferencváros színeiben egy 2017. szeptemberi mérkőzésen. MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!