juventus

2019.08.20. 10:41

Nem bírta levezetni Ronaldóék edzését Sarri

Tüdőgyulladása miatt nem Maurizio Sarri vezette a hétfői edzést a Juventus labdarúgócsapatánál.

Juventus' head coach Maurizio Sarri reacts before the International Champions Cup football match between Atletico Madrid v Juventus on August 10, 2019 in Solna outside Stockholm, Sweden. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jonathan Nackstrand

A klub bejelentése szerint a 60 éves olasz tréner a múlt héten megfázással küzdött, ezért kihagyta a harmadosztályú Triestina elleni felkészülési találkozót szombaton. A további vizsgálatok viszont kimutatták, hogy a láncdohányos edzőnek tüdőgyulladása van, így megkezdték az orvosi kezelését.

Arról a Juventus nem adott tájékoztatást, hogy Sarri ott lesz-e a kispadon a Serie A szezonnyitó fordulójában, amelyben az elmúlt nyolc idény bajnoka szombat délután a Parma vendégeként lép pályára.

Sarri egy évvel ezelőtt távozott a Napolitól, majd a Chelsea-vel megnyerte az Európa-ligát, az angol bajnokságban harmadik lett – ezzel jutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe csapata -, a Ligakupa döntőjében csak tizenegyesekkel kapott ki a Manchester Citytől, az FA Kupából pedig februárban az ötödik fordulóban búcsúzott. Június közepén jelentették be, hogy három évre Torinóba kötelezte el magát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!