siker

2019.09.08. 13:18

A tatabányai fallabdázó, Farkas Balázs negyedik lett Bukarestben

Bár a bronzéremről lecsúszott, mégis szép eredménnyel távozik a romániai Eb-ről a tatabányai fallabdázó. A csapat többi tagja is szépen teljesített.

Kemma.hu

Farkas Balázs a negyedik helyet szerezte meg magának

Fotó: Vörös Nándor

Az utóbbi évek egyik legnagyobb fallabdázó sikerét elérve, Farkas Balázs a negyedik helyen végzett a Bukarestben megrendezett egyéni Európa-bajnokságon. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tatabányai fallabdás a kontinensbajnokság bronzmeccsén küzdött, de a svájci Nicolas Muellertől kikapott 3-0-ra.

Farkas Balázs a negyedik helyet szerezte meg magának (Fotó: Vörös Nándor)

Hoffmann Péter a 14. helyen zárt, miután az utolsó meccsén vezető pozícióban megsérült az orosz Vladislav Titov ellen. Chukwu Hannah első felnőtt Európa-bajnokságán nagyot játszott, ugyanis az első vesztes találkozója után minden egyes mérkőzésén győzött, így a vigaszágat megnyerve összesítésben a 17. lett.

Képes Gábor, a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség főtitkára szerint sikeres Eb-t zártak a magyarok.

– Sajnos Hoffmann Péter számára sérüléssel fejeződött be az Eb, de ő is nagyon odatette magát Bukarestben, mint ahogy Chukwu Hannah is. Első felnőtt Európa-bajnokságán nem várt győzelmekkel jelezte: számolni kell vele a jövőben. Farkas Balázs a negyedik helyével beállította a legjobb magyar Eb eredményt. Korábban ugyanis Krajcsák Márk végzett már negyedikként kontinensbajnokságon. – mondta Képes Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában