kézilabda

2019.10.19. 21:16

Nagy falatnak bizonyult a Csurgó a tatabányai kéziseknek

A K&H Liga hetedik fordulójában a Csurgó otthonába látogatott a Tatabánya, ahonnan végül nem sikerült pontokkal távozni.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Grundfos Tatabánya Kézilabda Club

A K&H Liga 7. fordulójában a soraiban új vezetőedzőt tudó Csurgó otthonába látogatott a Grundfos Tatabánya. A mérkőzés előjeleinek megfelelően nehéz feladat várt a kék tigrisekre, hiszen a Csurgó csapata felfokozott hangulatban és bizonyítási vággyal várta a találkozót. Az extrán motivált hazai alakulat ellentmondást nem tűrően kezdte a mérkőzést és már az első pillanatokban jelezte, hogy itt bizony férfiasan meg kell küzdeni a pontokért.

Az első félidő szorosan alakult, de a Csurgó csapatának sikerült két gólos előnnyel(12-10) a szünetre vonulni. A második félidőben mindent bevetett a Matic legénység, hogy fordítson az eredményen, azonban a Csurgó ellenállhatatlannak bizonyult a 60 perces játékidőben és egy pillanatra sem engedtek ki. Végül a hazai gárda(28-25) eredménnyel abszolválta a Tatabánya elleni mérkőzést.

A Tatabánya legközelebb november 2-án a Mezőkövesd otthonába látogat, ahol kijavíthatja a Csurgó elleni botlást és zárkózhat az élmezőnyhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában