elismerés

2019.12.21. 07:00

Vízilabdaedzőt választott az év edzőjének Dorog

A közönségszavazatok alapján idén Barna Péter, az Új-Hullám Sport Egyesület edzője vehette át az Év edzője elismerést a Dorogon hetedik alkalommal megrendezett Sportolói Díjátadó Gálán.

Walczer Patrik

Barna Péter vízilabdaedző vehette át az Év edzője díjat

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

A gálát a Pilisi Kolibri STE tánccsoportja nyitotta meg, majd dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket. Őt követte dr. Tittmann János polgármester, aki idén „karácsonyi szeretetmanókkal” kedveskedett a díjazottaknak. Szekér Zoltán, a városi egyesített sportintézmény vezetője megjegyezte, hogy az előző hat és az idei rendezvény egy dologban közös: célja, hogy közösen ünnepeljék a sikeres sportolókat.

A köszöntők után az egyesületi vezetők értékelték az évet, majd beszámoltak a kimagasló eredményekről. A gála második részében dr. Völner Pál és dr. Tittmann János díjakat adott át. Az Év sportolója elismerést Bauer Kristóf, Gremsberger Brúnó, Farkas Koppány, Forgács Klaudia, Kelenföldi Petra Mirjam, Marczinkó Bence, Markos Réka, Papp Barnabás, Sárdiné Simonyi Nikolett, Sütő Borbála, Szívós Adél Ajándék, Tallér Tamás és Zöld Zétény kapta meg. Az Év edzője díjjal a négy kiemelt sportág legjobb edzői közül Barna Péter vízilabdaedzőt tüntették ki.

A továbbiakban különdíjakat adtak át: az első Civil-díjat Várvölgyi János kapta, aki a Dorogi Egyetértés Sport­egyesületért végzett önzetlen munkájáért vehette át az elismerést. Méltatták továbbá a Dorogi Kerékpáros Egyesületet is, mely ebben az évben kiemelkedő munkát végzett.

Barna Péter vízilabdaedző vehette át az Év edzője díjat (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában