elismerés

2019.03.08. 06:58

Megyei polgárőrt tüntettek ki az Magyar Labdarúgó Szövetség Focifórumán

Egy sárisápi polgárőr munkáját is méltatta és elismerte a Magyar Labdarúgó Szövetség, hiszen a polgárőrök a mérkőzések nyugalmára rendszeresen vigyáznak.

Herczeg István

Sami István, sz MLSZ biztonsági igazgatója

Forrás: komarom.mlsz.hu

A Magyar Labdarúgó-szövetség focifórum-kon­ferenciát tartott a megyei mérkőzések biztonságos lebonyolításáról Telkiben, az MLSZ edzőcentrumában. A fórumot dr. Barczi Róbert, az MLSZ versenyigazgatója nyitotta meg,

A fórumon négy megyei polgárőr-egyesület tartott prezentációt az együttműködés tapasztalatairól. A rendezvény végén polgárőr-egyesületeket és polgárőröket is kitüntettek az elmúlt években végzett eredményes munkájukért. Megyénkből Khéner László megyei igazgató javaslatára Weisz Gábor Lászlót, a Sárisáp-Annavölgy Polgárőr Egyesület tagját tüntették ki.

Dr. Barczi László a fórumon kiemelte, hogy fontos a legalsóbb osztályokban is a biztonság megőrzése, amihez a polgárőrök nagyban hozzájárulhatnak. Samu István, az MLSZ biztonsági igazgatója a szövetség polgárőröknek szánt anyagi támogatásáról számolt be.

Sami István, sz MLSZ biztonsági igazgatója (Fotó: komarom.mlsz.hu)

Az igazgató tájékoztatta a résztvevőket a támogatási forma jövőbeli kibővítéséről. Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke értékelte az elmúlt évek tapasztalatait. Lakatos Tibor, az ORFK rendőr ezredese a mérkőzéseken jelen levő polgárőrök jogairól, kötelezettségeiről számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában