labdarúgás

2019.01.10. 20:06

Megkezdte a Dorog és a Komárom VSE is a szezont

Összeállt az NB II.-ben szereplő Dorogi FC és az egy osztállyal lejjebb, az NB III.-ban futballozó Komárom VSE felkészülési programja is.

H. I.

A Komárom (fehérben) a Marcellháza ellen kezdi el

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

A piros-feketéknél jelenleg az erőnléti edzések kapják a főszerepet, az első edzőmérkőzést szombaton játsszák majd Tokodon, az ellenfél pedig a Vác együttese lesz. Ezt követően a csapat Sárvárra utazik edzőtáborozni, ám a lekötött Zalaegerszeg elleni mérkőzést lemondták a kék-fehérek.

Az biztos, hogy Mosonmagyaróvár ellen játszani fog Miskei Attila csapata. A sárvári túra után majd a Komárom lesz a Dorog ellenfele.Friss hír a csapat környékéről, hogy a nyáron kölcsönbe érkező Zachán Pétert visszarendelte a Paks, míg Zima Ádám is távozhat. Nagy István sorsa egyelőre kérdőjeles.

A Komárom is megkezdte már az erőnléti felzárkózást, első mérkőzését a Marcellháza csapatával vívja majd. A Dorog elleni összecsapást a Bicske elleni túra követi majd, de már februárban. Ezt követően az Iváncsa és a Lipót lesz az ellenfél idegenben, előbbi NB III.-as, utóbbi megyei első osztályú.

Február közepén házi rangadó vár a Komáromra, hiszen a szlovák bajnokságban szereplő KFC Komarno lesz az ellenfél, míg az utolsó két csapat a megyéből érkezik: az NB III.-ba vágyó Tatabánya mellett a második helyezett Oroszlánnyal zárja Bozsik Péter csapata a felkészülést. Itt is történt egy hosszú távú „igazolás”: megszületett Vincze Viktor kisfia, Vincze Donát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában